Київські цифрові рішення отримали міжнародне визнання: чергова нагорода у Польщі

Столичний мобільний додаток "Київ Цифровий" знову підтвердив свій статус одного з лідерів у сфері міської цифровізації.
Київ Цифровий. Фото - Kyiv1

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ІНФОРМАТОР

Цього разу українська розробка здобула престижну нагороду на Конгресі нової мобільності, що відбувся у польському місті Лодзь. “Київ Цифровий” був відзначений серед кращих технологічних рішень Центральної та Східної Європи у номінації “CEE Tech and Data-led Mobility Solution”.

Цей успіх підкреслює, наскільки важливу роль відіграють сучасні технології у розвитку столиці. Завдяки інтеграції інновацій у повсякденне життя, Київ не лише підвищує комфорт своїх мешканців, а й закріплює позиції як одне із найсучасніших міст Європи. Це не перша нагорода для “Києва Цифрового”, що вже давно став незамінним інструментом для десятків тисяч киян.

Цифровізація продовжує грати ключову роль у міських процесах, а Київ все більше виділяється серед світових мегаполісів своїми досягненнями в електронних сервісах та міській мобільності. Наприкінці минулого місяця місто посіло 13 місце у глобальному рейтингу цифровізації міст світу, що укладений Департаментом економічних і соціальних питань ООН. Це свідчить про те, що столиця України успішно конкурує на світовій арені серед інших розвинених міст.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що поліція Києва відзвітувала про затримання 25 злочинців, які переховувалися від правосуддя.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *