Мистецтво незламності: виставка та концерт українських художників у Києві

У Києві, 9 жовтня, відбудеться захід, який об’єднає відкриття виставки результатів мистецької резиденції на Бакоті та музичний концерт.
КультМотив. Фото - ТК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ITV

Ця подія проходитиме в просторі КультМотив та стане втіленням творчості 13 художників і 7 музикантів, які протягом двох тижнів працювали в умовах тиші і спокою. Організована командою фестивалю Respublica, резиденція надала митцям можливість створити нові роботи, що відображають їхні переживання під час війни.

Куратори заходу, Вартан Маркар’ян та Іра Лобанок, підготували візуальну та аудіальну частини, які нададуть відвідувачам можливість зануритися в емоції, що переповнюють творчість українських митців.

На виставці будуть представлені роботи, які вражають своєю глибиною і чутливістю. Кожна з них є своєрідним протестом проти мовчання та спробою виразити внутрішні переживання через мистецтво. Глядачі зможуть відчути, як у творчості переплітаються тривога, надія та зв’язок з традиціями. Музика, що прозвучить на концерті, створена під час резиденції, втілює той самий ритм життя, що супроводжував митців на Бакоті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у КМДА пояснили, чому не працює станція метро «Дорогожичі».

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version