У КМДА пояснили, чому не працює станція метро «Дорогожичі»

У вівторок, 8 жовтня, у столиці не працює станція метро «Дорогожичі», влада Києва пояснила ситуацію.
Станція метро «Дорогожичі» у Києві. Фото – wikipedia.org

У Київській міській державній адміністрації о 12:26 повідомили, що станцію метрополітену «Дорогожичі» тимчасово не функціонує через прорив міської мережі водопостачання, інформує видання «Кreschatic».

Як з’ясувалося, аварія сталася біля метро, через що підземний перехід станції затопило. У зв’язку з цим «Дорогожичі» закрили і поїзди рухаються повз цю станцію без зупинки.

Також довелося змінити рух тролейбусів №16 і №35, щоб вони могли об’їхати затоплену ділянку – транспорт їхатиме вулицею Дорогожицькою. Рух вулицею Юрія Іллєнка біля станції метрополітену обмежили в обох напрямках. Водночас у КП «Київпастранс» заявили, що через аварію затримується рух і тролейбусу №50.

У КМДА зазначили, що на місці аварії наразі проводяться роботи з відкачування води.

У ЗМІ і соцмережах публікують відповідні кадри. Фотографії демонструють вулицю, яка перетворилася на «озеро», і автомобілі, які змушені «перепливати» дорогу, щоб дістатися до місця призначення.

Прорив труби у Києві
Прорив міської мережі водопостачання біля станції «Дорогожичі». Фото – obozrevatel.com
Прорив труби у Києві
Прорив міської мережі водопостачання біля станції «Дорогожичі». Фото – obozrevatel.com

Нагадаємо, що Київ стикнувся із масштабними підтопленнями. Зокрема, позавчора у столиці стався прорив труби на проспекті Науки, аварія призвела до обмеження руху транспорту та подачі води у частину будинків. Фахівці заявили, що подібні інциденти у місті сталися внаслідок рекордних за 54 роки рясних опадів і закликали жителів Києва та гостей оминати місця аварій.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *