Київрада розгляне петицію щодо посилення контролю за авто без глушника на дорогах столиці

Жителі столиці просять владу міста посилити контроль за автомобілями без глушника, Київрада розгляне відповідну петицію.
Рух транспорту в Києві. Фото – kyivcity.gov.ua

Київська міська рада розгляне петицію стосовно посилення контролю за дотриманням рівня шуму на дорогах столиці від транспортних засобів, відповідне звернення від 26 серпня набрало більше 6000 голосів, інформує видання «Kreschatiс».

У петиції йдеться про те, що влада Києва ще у 2022 році заборонила пересування містом автомобілів із гучним вихлопом. Однак деякі жителі та гості столиці ігнорують відповідне розпорядження Київради і це особливо відчутно у житлових кварталах.

Автор звернення просить орган місцевого самоврядування посилити контроль за машинами без глушника, що допоможе покращити умови проживання у столиці, особливо в умовах війни..

Нагадаємо, що торік у серпні у ВРУ зареєстрували законопроєкт № 9564 про введення штрафів за гучний вихлоп на суму від 17000 до 34000 гривень. Однак Рада не прийняла його, заявивши, що влада Києва «може показати лідерство» у вирішенні відповідного питання.

Як повідомлялося, Київрада вимагатиме в уряду покращення якості харчування поранених військовослужбовців.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version