Начальник КМВА повідомив про наслідки нічної дронової атаки РФ на столицю

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив про наслідки нічної дронової атаки російських загарбників на столицю.
Мобільна група ППО збиває безпілотники. Фото – скріншот із відео ЗСУ

Керівник КМВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що у ніч на четвер, 17 жовтня, російські окупанти атакували Київ ударними БПЛА. Ворог запускав дрони по столиці з різних напрямків, безпілотники заходили хвилями, інформує видання «Kreschatic».

За словами чиновника, з вчорашнього вечора і протягом ночі у місті 4 рази оголошували тривогу, сумарно вона тривала 3,5 години. Попко зазначив, що внаслідок бойової роботи сил протиповітряної оборони всі БПЛА, якими росіяни атакували Київ, були знешкоджені.

Начальник КМВА розказав, що, за попередньою інформацією, у Деснянському районі внаслідок дронового удару по столиці отримав пошкодження багатоквартирний житловий будинок. Інформації про постраждалих немає.

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вночі ворог випустив по Україні 56 безпілотників та 1 керовану авіаційну ракету. В результаті роботи ППО 22 БПЛА були знищені, 27 дронів – локаційно втрачено завдяки протидії РЕБ.

Нагадаємо, під час попередньої дронової атаки у ніч на 16 жовтня на Київщині горіли житлові будинки. У Нацполіції показали кадри наслідків.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *