Начальник КМВА уточнив наслідки нічної дронової атаки на столицю

У ніч на понеділок, 21 жовтня, ЗС РФ атакували Україну безпілотниками, зокрема столицю, начальник КМВА Сергій Попко повідомив про наслідки удару по місту.
Мобільна вогнева група ППО. Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Очільник Київської міської військової адміністрації у своєму Telegram-каналі зазначив, що російські загарбники не зменшують інтенсивність повітряних атак по країні і столиці. Цієї ночі повітряна тривога у місті тривала понад 5 годин, інформує видання «Kreschatic».

За словами чиновника, дрони окупантів заходили в бік Києва з різних напрямків, випустивши по десятка БПЛА. Однак сили ППО знешкодили всі безпілотники, що загрожували столиці.

Водночас не обійшлося без наслідків – у трьох районах міста зафіксоване падіння уламків дронів. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Попко повідомив, що у Солом’янському районі внаслідок падіння уламків БПЛА виникла пожежа на даху одноповерхового житлового будинку, займання локалізували. У Голосіївському районі у багатоквартирному будинку частково пошкоджене оздоблення стін і є вибиті вікна. У Дніпровському районі, за попередньою інформацією, пошкоджений електричний кабель.

Нагадаємо, що у КМДА показали оновлену схему руху транспорту в столиці через Вокзальну площу.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *