У КМДА розповіли про нові корисні функції для власників авто у застосунку «Київ Цифровий»

Заступник голови КМДА Петро Оленич розказав про нові корисні функції для у мобільному додатку «Київ Цифровий», що дозволять відстежувати час паркування авто.
Мобільний застосунок «Київ Цифровий». Фото – Kyiv City

Оленич повідомив, що нові функції у застосунку «Київ Цифровий» дозволять власникам авто у столиці уникнути зайвих витрат, контролюючи паркування машини, інформує видання «Kreschatic».

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань цифрового розвитку, відтепер для користувачів операційної системи Android у мобільному додатку з’явилися інтерактивні сповіщення, які відображатимуться навіть на заблокованому екрані смартфона і дозволять контролювати час паркування автомобіля.

Керівник цифрової трансформації столиці розповів, що водночас для користувачів iOS додали функцію Live Activity, завдяки якій водіям буде зручно стежити за активним паркуванням машини.

Оленич додав, що застосунок продовжує вдосконалюватися, щоб зробити Київ більш зручним і безпечним для кожного його жителя.

Як повідомлялося, нещодавно у додатку «Київ Цифровий» з’явився сервіс для ОСББ. У КМДА розповіли про переваги нового інструменту.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *