Підготовка доріг Києва до зими: нові технології та плани ремонту

Ці зусилля спрямовані на забезпечення належного стану доріг у Києві та області, що, безсумнівно, сприятиме покращенню умов перевезення.
Ремонт доріг. Фото - ЦТС

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ІНФОРМАТОР

Київ активно готується до зимового сезону, зокрема, здійснює підготовку дорожнього покриття з використанням інноваційних технологій. У столиці завершено ремонт понад 350 одиниць спецтехніки, яка незабаром вийде на маршрути для забезпечення безпеки на дорогах під час зимових умов. Комунальні служби вже закупили 25 тисяч тонн солі та 38 тисяч тонн піску для посипання доріг.

Використання мастики для ремонту дорожнього покриття за американською технологією є одним із ключових елементів підготовки. З початку року в Києві вже оброблено понад 380 км тріщин на дорогах, що значно покращить їх стан і продовжить термін служби.

Проблемні ділянки, зокрема на вулицях Вадима Гетьмана та проспекті Європейського Союзу, були піддані ретельній санації з метою уникнення подальших руйнувань.

У Київській області також активно ведеться пошук підрядника для виконання робіт з утримання доріг. Кошти в розмірі 1,6 мільярда гривень виділено на поточний ремонт автошляхів, чистку водовідводних канав та усунення затоплень. Планується виконання ряду робіт, серед яких очищення, засыпка ям і відновлення дорожніх знаків.

Усі ці заходи мають на меті забезпечення безпеки та комфорту руху на дорозі в зимовий період. Зокрема, бюджети також передбачають витрати на підготовку до весняно-літнього сезону, включаючи оновлення дорожньої розмітки.

Київ вже розпочав реалізацію проектів з капітального ремонту інфраструктури. Зокрема, триває реконструкція автомобільного моста на Оболоні. Наразі відбувається демонтаж старого покриття, в ході якого виявлено численні ушкодження конструкції, що вказує на необхідність глибоких реконструкцій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у ДСНС відзвітували про ліквідацію наслідків дронової атаки на Солом’янський район Києва.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *