Київ об’єднав тисячі бігунів для підтримки військових: як пройшов Run4Victory

Організатори вже планують наступний сезон, запрошуючи до участі всіх, хто прагне зробити свій внесок у підтримку України.
Run4Victory. Фото - Суспільне

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на UNN

На Трухановому острові відбувся фінальний забіг Run4Victory, який залучив тисячу учасників на підтримку українських військових. Усі кошти, зібрані під час заходу, передадуть 13-й бригаді Національної гвардії України “Хартія”.

Цьогоріч серія забігів об’єднала п’ять міст України, завершивши свій шлях у столиці. Київський етап став найбільшим із цієї серії, що свідчить про єдність українців у прагненні допомогти своїм захисникам.

На дистанції бігли як військові, так і цивільні, серед яких було чимало спортсменів і волонтерів. Підтримку та бойовий дух учасників підкреслив незвичайний гість заходу — робот-пес, що супроводжував бігунів на дистанції, символізуючи сучасні технології на службі армії.

Маршрут забігу, що охопив дистанції від 2 до 21 км, пролягав мальовничими місцями Труханового острова. Забіг також був доповнений благодійним аукціоном, де лоти мали особливу значущість для всіх присутніх.

Завдяки заходу організатори змогли зібрати значну суму для підтримки військових. Проєкт Run4Victory об’єднав спорядження, технології та спортивний дух задля важливої мети — підтримки українських захисників у тилу та на фронті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що начальник Київської ОВА уточнив наслідки нічної дронової атаки на регіон.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version