Битва титанів: Ентоні Джошуа може битись з Деонтеєм Вайлдером в день поєдинку Тайсона Ф’юрі з Олександром Усиком

Тайсон Ф`юрі, Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер. Фото - thesun.co.uk

Ентоні Джошуа може повернутися до боксу в ту ж саму ніч, на яку запланований бій Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика.

Ф’юрі і Усик оголосили, що підписали угоди на перший у історії важкої ваги бій за чотири пояси. І хоча дата ще не була підтверджена, 23 грудня в Саудівській Аравії є найімовірнішим варіантом.

Тим часом, як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на The Sun, промоутер Едді Гірн проводить переговори із менеджером Деонтея Уайлдера, Шеллі Фінкелем, стосовно організації того ж вечора боксерського мега-бою між американцем і Ентоні Джошуа.

Але великі фінансові спонсори з Саудівської Аравії вийшли з угоди, що призвело до переговорів двох сторін із новими потенційними господарями.Тому Гірн попередив, що мега-бій Джошуа з Уайлдером може бути перенесений на лютень або березень.

Але ми побачимо. Звісно, ми не хочемо виходити в той самий вечір, це не має сенсу ні для одного бою. Але ми побачимо

– заявив Едді Гірн про бій Ентоні Джошуа проти Деонтая Уайлдера

Гірн підкреслив, що як Джошуа, 33 роки, так і Уайлдер, 37 років, все ще на правильному шляху, щоб нарешті зійтися в рингу один з одним. Але після того, як спонсори з Саудівської Аравії вийшли з гри, він розповів, що бій може відбутися в Америці або Великій Британії.

Я не можу сказати більше, ніж те, що я розмовляю з Шеллі Фінкелем і ми чітко дали зрозуміти, як і вони нам, що ми хочемо цей бій. Ми говоримо про Лас-Вегас, говоримо про Уемблі, але ми розуміємо, що гроші можуть бути не зовсім такими, які нам пропонували з Саудівської Аравії…

– сказав Хірн.

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *