Девід Бекхем розповів, як хитрощами заманював Ліонеля Мессі в Інтер Маямі (ВІДЕО)

Ліонель Мессі та Девід Бекхем. Фото - ФК Інтер Маямі

Співвласник футбольного клубу Інтер Маямі та зірка англійського футболу Девід Бекхем розповів про процес переходу Ліонеля Мессі до американської команди.

Як повідомляє «Kreschatic», в своєму інтерв`ю, яке вийшло на YouTube-каналі The Overlap, він поділився докладнішими деталями цього трансферу, визнаючи, що планував підписати аргентинську зірку ще тоді, коли Мессі грав у Барселоні.

Бекхем зізнався, що для того, щоб зробити цей трансфер можливим, він вдався до кількох хитрощів і особисто спілкувався з батьком Ліонеля Мессі.

Близько чотирьох років тому в Барселоні я потрапив до готелю, де проживав батько Мессі, щоб зустрітися з ним. Очевидно, на той момент ми не були готові запросити Ліонеля, так само як і він не був готовий перейти до нас. Я сказав батькові Мессі: “Ми хочемо бачити вашого сина в нашій команді, хочемо, щоб він приїхав в Маямі, коли буде готовий, і якщо з’явиться така можливість”. Потім, протягом чотирьох років, ми разом із моїми партнерами продовжували обговорювати можливість цього переходу

– розповів Бекхем.

Нагадаємо, Ліонель Мессі став гравцем “Інтер Маямі” у липні цього року, перейшовши з “ПСЖ”. Тривалість його контракту з американським клубом запланована до кінця 2025 року, і він планує завершити свою професійну кар’єру в аргентинській команді “Ньюеллс Олд Бойз”, з якою його пов`язує дитяча спортивна кар`єра в період з 7 до 13 років.

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *