Я думаю він переможе – екс-чемпіон світу з боксу висловив свої думки про найочікуваніший бій року

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі. Фото - ringside24.com

Екс-чемпіон світу з боксу, Джордж Грувс, висловив свої думки про найочікуваніший бій року – Олександр Усик проти Тайсона Ф’юрі

Я не вважаю, що серія боїв Ф’юрі буде на його користь. Йому ще треба було б позмагатися з бійцівським світом UFC

– заявив Грувс в інтерв`ю YouTube-каналу Seconds Out, повідомляє «Kreschatic».

Хто знає, які думки в тебе можуть виникнути, коли ти б’єшся з кимось, кого вважаєш слабким порівняно з собою? Чи підготувався він належним чином? Чи був він на висоті? Чи відбулися правильні спаринги?

Усик унікальний тим, що він може змінюватися та адаптуватися. Його боксерські навички, на мою думку, перевершують всіх інших у надважкій вазі. Те, чого в нього не вистачає в природніх розмірах, він компенсує таймінгом, напрямком ударів, позицією ніг, темпом і силою. Це буде найважчий бій для Усика, але я вірю, що він переможе.

Бій Ф’юрі – Усик повинен був відбутися 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова дата – 23 грудня 2023 року, але можливий також січень 2024 року. Місцем проведення обрана Саудівська Аравія.

Переможець цього бою стане абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Останнім абсолютним чемпіоном був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус у 1999 році.

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *