Евандер Холіфілд зробив прогноз на бій Усика з Ф`юрі

Евандер Холіфілд зробив прогноз на бій Усика. Фото - ringside24.com

Евандер Холіфілд, колишній абсолютний чемпіон світу, не вірить у перемогу Олександра Усика (21-0, 14 KO) над Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 KO).

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Xsport, він відзначає, що Тайсон вже довів свою відмінність у світі боксу і здатний впоратися з Усиком. Холіфілд додає, що обидва боксери, Усик і Ф’юрі, мають свої сильні сторони, і бій між ними став би залежним від швидкості.

В свою чергу, президент промоутерської компанії Matchroom Boxing, Едді Хірн в інтерв`ю Boxing Social також висловив своє очікування від можливого поєдинку між Усиком і Ф’юрі. Він визнає, що Ф’юрі буде фаворитом перед боєм, але вважає Усика дуже сильним боксером і впевнений, що він зможе відзначитися в цьому поєдинку.

Також регулярний чемпіон світу за версією WBA, Мануель Чарр, в кометарі для Luckypunch висловив своє ставлення до бою між Ф’юрі та Усиком. Він визнав Усика як розумного і швидкого боксера, а Ф’юрі як великого хлопця з серйозною вагою. Чарр виразив радість, що цей бій відбудеться і визнав його значення як поєдинку за статус абсолюта. Він також висловив намір поборотися з переможцем цього бою у майбутньому.

Нагадаємо, що WBA повернула пояс регулярного чемпіона світу Мануелю Чарру після поразки Даніеля Дюбуа Олександру Усику 26 серпня.

Також раніше ми писали про те, що екс-чемпіон світу з боксу висловив свої думки про найочікуваніший бій року

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version