Це був суперник номер один: легендарний Холіфілд розповів, кого вважає найкращим бійцем

Член Залу слави Евандер Холіфілд розповів, хто був найкращим бійцем, з яким він коли-небудь бився на рингу за свою професійну кар'єру, яка складалася з 56 боїв
Евандер Холіфілд назвав суперника, якому йому було найважче протистояти на професійному рингу. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, колишній абсолютний чемпіон світу ділив ринг із деякими з найзнаменитіших важковаговиків усіх часів, у тому числі з Майком Тайсоном, Ленноксом Льюїсом і Джорджем Форманом.

Проте Холіфілд назвав Ріддіка Боу, людину, з якою він розділив одну з найбільших трилогій в історії суперважкої ваги, своїм суперником номер один, коли відповідав на запитання RingTV.

Я б сказав, Ріддік Боу. У мене було три бої з Боу. Він був дуже конкурентоспроможним, він завжди намагався бути у формі, коли бився зі мною

– заявив Холіфілд.

Три бої з Холіфілдом багатьма експертами вважаються вершиною кар’єри Боу, здобувши дві перемоги при одній поразці рішенням судей, а також нагороду за те, що він став першим бійцем, який зупинив непереможного чемпіона.

Однак існує консенсус щодо того, що Боу не розкрив свій потенціал. Він ніколи не бився ані з Тайсоном, ані з Льюїсом. Відомо, що він відмовився від свого титулу чемпіона за версією WBC і викинув пояс у смітник після того, як останнього назвали його обов’язковим суперником.

Ці четверо боксерів були найкращими у важкій вазі протягом середини 1990-х років, періоду, який вважався золотим віком для дивізіону.

Хоча ера суперважкої ваги ще не настала, щоб конкурувати з ерою Боу, Холіфілда та компанії, підписання контракту на бїй між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком допомогло знову запалити іскру в дивізіоні, резюмує Boxing Social.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Евандер Холіфілд зробив прогноз на бій Усика з Ф`юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *