Я заробляю мільйони доларів і отримую від цього задоволення: Тайсон Ф’юрі заявив, що не збирається на пенсію

Тайсон Ф’юрі, який не програвав у 34 поєдинках, ще не так давно казав, що зробив усе, що міг в боксерському спорті
Тайсон Ф’юрі переосмислив свої плани і готовий провести ще як мінімум 10 боїв. Фото - boxing-social.com

Насправді, Тайсон Ф’юрі ще тільки може стати великим, але це вирішить лише один бій – проти Олександра Усика, дата проведення якого буде оголошена найближчим часом.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, багато вболівальників вважають, що, щоб закріпити свою величність, Ф’юрі повинен перемогти українця, а потім, нарешті, провести бій проти Ентоні Джошуа.

Розмовляючи з Heart Breakfast у серпні, Ф’юрі сказав, що потенційно може провести лише один бій, після чого залишити спорт.

Хто знає, скільки мені залишилося. Можливо, рік, може два роки, може один бій, хто знає? Я точно знаю одне: я буду насолоджуватися кожною хвилиною, що у мене залишилася, кожним боєм, який у мене залишився, я приймаю все це і насолоджуюся цим. Я хочу, щоб мої діти, мої маленькі хлопчики виводили мене кудись і таке інше, і я дуже задоволений тим, де я перебуваю в своєму житті, і що я в такому положенні, коли я можу подарувати їм це хвилювання.

Я думаю, кожен боєць знає, коли настав час піти. Правда, часто вони відкладають це надто надовго, але я впевнений, що прийму правильне рішення. У мене багато справ у житті. У мене багато дітей, і я повинен бути здоровим. Мені не потрібно отримувати травми чи щось інше.

За час, що пройшов після того інтерв’ю – всього близько двох місяців – непереможний британець, мабуть, переосмислив ситуацію. В інтерв’ю ESPN напередодні свого бою проти Френсіса Нганну «Циганський король» сказав, що його план – ще десять боїв.

Після цього бою я планую підписати ще одну угоду на 10 боїв, тому я не знаю, я збираюся подумати, з ким я можу отримати найкращу угоду на ще 10 боїв.

Уявімо, я йду на пенсію, багато грошей, багато досягнень, що завгодно – мені 35 років. Що я збираюсь зробити? Бокс – це все, що я коли-небудь робив і все, що коли-небудь робило мене щасливим. Тож зараз було б нерозумно відмовлятися від цього, коли я заробляю мільйони доларів і отримую від цього купу радості

– заявив Ф’юрі.

Наразі Тайсон Ф’юрі підписав контракт з Top Rank і Queensberry, а його відносини з боксерськими бізнесменами в Саудівській Аравії процвітають. Бій «Циганського короля» з Нганну відбудеться 28 жовтня в Ер-Ріяді, як і бій з Усиком, дату якого, як очікується, буде офіційно оголошено незабаром після цього.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Евандер Холіфілд зробив прогноз на бій Усика з Ф`юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *