«Шахтар» розірвав контракт з футболістом-зрадником, який втік до Росії

Футбольний клуб "Шахтар" повідомив, що припинив трудові відносини з футболістом юнацької команди Олександром Роспутьком
Олександр Роспутько. Фото - shakhtar.com

У зв’язку з неповерненням у розташування команди та фактичною відмовою від виконання обов’язків за контрактом ФК «Шахтар» розірвав контракт із футболістом Олександром Роспутьком

– сказано у заяві клубу, повідомляє «Kreschatic».

19-річний Роспутько зник після того, як 4 жовтня «Шахтар» зустрівся з «Антверпеном» у матчі юнацької ліги УЄФА, що пройшов у Бельгії. Роспутько провів на полі усі 90 хвилин на позиції центрального захисника. Після гри, що завершилася перемогою «Шахтаря» з рахунком 2:1, футболіст втік в аеропорту, повідомляє “Суспильне”. В клубі розповіли, що Роспутько отримав посадковий талон, здав багаж, але на борт літака не піднявся.

За даними російського агентства Regnum, Роспутько разом із батьками поїхав до Росії через Туреччину. Батько футболіста Юрій Роспутько розповів, що син подасть документи на отримання російського громадянства, «як це зробив би на своїй батьківщині в Донецьку». За його словами, «у Росії йому точно буде безпечніше».

Контракт «Шахтаря» з Олександром Роспутьком був розрахований до 30 червня 2024 року. «Шахтар» припускав, що може вимагати від гравця компенсацію за порушення умов співпраці.

Також раніше ми повідомляли про те, що легендарного футбольного тренера можуть відправити на пенсію через постійні поразки його клубу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *