Кінець мрії: Карлос Алькарас сенсаційно програв у другому раунді Paris Masters

Карлос Алькарас знявся з Swiss Indoors у Базелі через травми стопи та спини, але повернувся до гри в Парижі з метою завершити сезон першою ракеткою світу. Під час підготовки до турніру іспанець тренувався з Новаком Джоковичем
Карлос Алькарас програв у другому раунді Paris Masters. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, повернення Карлоса Алькараса до строю завершилося сенсаційною поразкою в двох сетах від кваліфая Романа Сафіулліна у другому раунді Паризького Мастерсу.

Іспанець, який заявив, що має на меті завершити сезон як перша ракетка світу, востаннє виступав на корті на Shanghai Masters, де він зазнав поразки в четвертому раунді від Григора Дімітрова.

Потім Алькарас був змушений відмовитися від Swiss Indoors у Базелі через травму стопи та проблему втоми в нижній частині спини. Його поразка від Сафіулліна стала першою поразкою в стартовому для нього раунді в 2023 році.

Друга ракетка світу отримала бурхливі овації від натовпу на Центральному корті, і на ранніх стадіях подвійні помилки Сафіулліна допомогли Алькарасу зробити ранній брейк в першому сеті, щоб вийти вперед з рахунком 2-1, але Сафіуллін одразу зробив зворотній брейк.

Невимушені помилки Алькараса почали наростати в міру того, як сет продовжувався, і не стало несподіванкою, коли Сафіуллін зробив ще один зворотній брейк, перш ніж подати на сет і взяти його з рахунком 6-3.

Алькарас сказав, що останні тренування з Новаком Джоковичем були сповнені «інтенсивності», і йому потрібно було знайти щось із цього, щоб повернутися до матчу, а Сафіуллін полегшив собі шлях після першого сету.

Чемпіон Вімблдону таки відповів, як і очікувалося, подавши бездоганно в першій партії другого сету.

Гравці обмінялися брейками в середині другого сету, а потім Алькарас Сафіуллін взяв четвертий брейк-пойнт, виграв 4-3 після чого довів матч до перемоги з рахунком у другому сеті 6-4, реалізувавши другий матч-пойнт.

Фото – twitter.com/RolexPMasters

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Карлос Алькарас не втрачає надії знову стати першою ракеткою світу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *