Олександр Усик розповів, що сказав Тайсону Ф`юрі одразу після його невдалого бою з Нганну

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі підписали контракт на бій у першому беззаперечному чемпіонському поєдинку у важкій вазі з часів Леннокса Льюїса
Олександр Усик розповів, що сказав Тайсону Ф'юрі в рингу після бою з Нганну. Фото - boxing-social.com

Блиск від очікувань історичного бою трохи притьмянів, коли Ф’юрі – фаворит букмекерів – був вимушений боксувати всю дистанцію проти Френсіса Нганну, і в третьому раунді його вклав на підлогу ринга чоловік, який дебютував у професійному боксі.

Незважаючи на приголомшливий виступ, Усик, який спостерігав біля рингу, вийшов на ринг після бою, щоб підігріти очікування від того, що буде далі. Жоден із чоловіків, здавалося, не був у настрої для маркетингу – різка відмінність від зазвичай розважальних розмов Ф’юрі після поєдинків.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, виступаючи на TNT Sports, Усик розповів, що сказав тоді Ф`юрі.

З точки зору людини, яка знає, що таке бокс – як важко після бою, як хочеться вити, нікого не бачити, відпочивати в роздягальні – я не хотів екстравагантних емоцій. Я просто хотів оголосити про наш бій. Під час нашої зустрічі віч-на-віч я сказав йому: «Друже, тобі потрібно зараз як слід відпочити».

– зізнався Усик.

Схоже, Ф`юрі скористався цією порадою, оскільки незабаром після бою було оголошено, що раніше обговорювана дата 23 грудня була перенесена на користь Ф’юрі, якому потрібно оговтатися після напружених десяти раундів.

Натомість поєдинок запланований на лютий, і в контракті буде передбачено положення про матч-реванш, який, ймовірно, відбудеться двічі, хоча вдруге не за всі чотири пояси.

Тоді Нганну доведеться почекати реваншу з Ф’юрі. Він каже, що це єдиний бій, який він хоче понад усіх інших після того, як оскаржував поразку роздільним рішенням суддів і довіру до трьох суддів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що екс-чемпіон світу висловився про Ф`юрі та його майбутній бій з Усиком

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *