Кіліан Мбаппе зробив вражаючий хет-трик у чемпіонаті Франції і вивів ПСЖ на перше місце в турнірній таблиці

У п'ятницю ввечері Ніцца зіграла внічию 0:0 у Монпельє, що дало Парі Сен-Жермен шанс піднятися на перше місце в Ligue 1 у разі перемоги над Реймсом у суботу
Кіліан Мбаппе забив три голи Реймсу. Фото - instagram.com/k.mbappe

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, ПСЖ взяв всі три очки завдяки яскравовму хет-трику Кіліана Мбаппе, хоча команда також має подякувати італійському голкіперу Джанлуїджі Доннаруммі за кілька сейвів на початку першого тайму. Зараз підопічні Луїса Енріке лідирують на одне очко.

Завдяки цій перемозі підопічні Луїса Енріке очолили турнірну таблицю після того, як у п’ятницю ввечері Ніцца зіграла внічию з Монпельє без голів.

Незважаючи на те, що Мбаппе забив тричі у вражаючому виконанні, виступ голкіпера Джанлуїджі Доннарумми був не менш важливим для перемоги.

Через три дні після того, як фанати «Мілана» знущалися над ним, італієць змушений був зробити сім сейвів, оскільки команда Вілла Стілла тиснула і часто контролювала матч, незважаючи на те, що не реалізувала жодного свого шансу.

Мбаппе забив лише через три хвилини після початку матчу, коли пробив з льоту в нижній кут після чудової роботи вінгера Усмана Дембеле, але Реймс налякав гостей, коли, здавалося, майже миттєво відповіли голом у виконанні Юня.

Однак його спробу не зарахували через офсайд, хоча Реймс продовжував пресингувати та змусив Доннарумму тричі діяти на початку матчу.

У другому таймі багатообіцяючий іспанський півзахисник Карлос Солер просунувся лівим флангом перед тим, як віддати м`яч Мбаппе, який реалізував свій шанс у штрафному майданчику.

Раніше Мбаппе мало не зробив свій хет-трик, але його зірвав Єванн Діуф, але за вісім хвилин до закінчення основного часу він пробив у дальній кут, забивши третій гол.

Зараз «Реймс» посідає четверте місце в Ligue 1 перед рештою ігор у вихідні у Франції.

Також раніше ми писали про те, що «Шахтар» сенсаційно переміг над «Барселоною» в Лізі Чемпіонів УЕФА

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *