Новак Джокович сенсаційно програв Янніку Сіннеру в фінальному турнірі ATP 2023 – ВІДЕО

Четверта ракетка світу Яннік Сіннер показав один із найкращих виступів у своїй кар’єрі, здобувши першу перемогу над Новаком Джоковичем з домашньою підтримкою в Турині на фінальному турнірі ATP
Яннік Сіннер здобув епічну перемогу над Новаком Джоковичем. Фото - sport24

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, італієць ніколи не перемагав першу ракетку світу в трьох попередніх спробах, але подолав цю перешкоду в найкращому стилі, здобувши перемогу з рахунком 7-5 6-7 7-6 і вийшовши на першу позицію в Зеленій групі.

Перед пристрасною домашньою підтримкою в Турині Яннік Сіннер здобув епічну першу перемогу над Новаком Джоковичем на фіналі ATP.

Це було довгоочікуване змагання між двома найкращими гравцями світу, і воно виправдало себе протягом більш ніж трьох годин неймовірного тенісу та драми, коли натовп з ревом закликав свого героя до успіху.

Шальки терезів коливалися туди-сюди, але врешті-решт схилилися в бік Сіннера, в результаті чого він здобув перемогу з рахунком 7-5 6-7(5) 7-6(2), очолив Зелену групу та припинив 19-матчеву переможну серію Джоковича.

Для мене це дуже багато значить. Коли ти перемагаєш першу ракетку світу, яка виграла 24 турніри Великого шолома, це, очевидно, означає, що ти на вершині

– сказав Сіннер.

Я відчував, що це був справді тактичний матч, але мені вдалося перемогти, тому я дуже щасливий.

Також раніше ми писали про те, що cтала відома сітка фіналу турніра ATP: Джокович і Алькарас в різних групах

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *