Фінальний турнір ATP 2023: Карлос Алькарас зіграє в півфіналі з Новаком Джоковичем

Карлос Алькарас подарував вболівальникам очікувану півфінальну зустріч з Новаком Джоковичем, перемігши Даніїла Мєдвєдєва в двох сетах
Карлос Алькарас зіграє з Новаком Джоковичем в півфіналі підсумкового турніру року. Фото - standard.co.uk

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, Алькарас (2) добре впорався з темпом розіграшів, не даючи своєму супернику почуватися комфортно. Завдяки цій перемозі чемпіон Вімблдону очолює червону групу та зустрінеться з Джоковичем (1) у півфіналі турніру.

Карлос Алькарас переміг Даніїла Медведєва (3) з рахунком 6-4 6-4. Мєдвєдєв вступив у змагання зі зниженим тиском, уже забронювавши собі місце в півфіналі завдяки перемогам над Андрієм Рубльовим і Олександром Звєрєвим – в обох не програвши сету.

Тим часом Алькарас, який програв свій дебют Звєрєву, знав, що перемога забезпечить йому місце у півфіналі після того, як перед цим виграв у Рубльова.

Яннік Сіннер (4), Джокович і Мєдвєдєв вже забезпечили собі місце в наступному раунді, тоді як Звєрєв сподівався на програш Мєдвєдєва, щоб пройти далі.

Таким чином сьогодні в півфіналах Nitto ATP Finals вдень зіграють Янік Сіннер і Даніїл Мєдвєдєв, а ввечері – Алькарас з Джоковичем.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стала відома сітка фіналу турніра ATP: Джокович і Алькарас в різних групах

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *