ЄВРО-2024: Україна зіграла нульову нічию з Італією і далі зіграє в плей-офф за вихід в фінальну частину турніру

Італія захищатиме свій титул на Євро-2024 наступного літа після того, як команда Лучано Спаллетті здобула потрібне очко проти України, яка тепер прямує до плей-офф
Італія забезпечила собі вихід на фінал Євро-2024 у Німеччині завдяки нульовій нічиї проти України в Леверкузені. Фото - UAF

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, збірна України почувається трохи ображеною через те, що їй не призначили пенальті в компенсований час, коли Михайло Мудрик впав після удару італійця, який вийшов на заміну Брайана Крістанте у штрафному майданчику. Арбітр не призначив його, а панель VAR не побачила достатньо, щоб скасувати рішення.

Це була далека від старовинної оборони на кшталт катеначчо від адзурри гра, і вони могли зруйнувати надії України ще в першому таймі.

Федеріко К’єза мав чудовий шанс на сьомій хвилині, а через півгодини К’єза чудово виконав пас, але удар Давіде Фраттезі заблокував Анатолій Трубін.

Воротар Італії Джанлуїджі Доннарумма також був змушений зробити кілька чудових сейвів, відбиваючи удар Георгія Судакова з дальньої дистанції в першому таймі, а потім розгортаючись, щоб блокувати удар Мудрика з близької дистанції в другому таймі.

Обидві команди фінішували з 14 очками в групі С, поступаючись переможцям Англії, але Італія фінішувала вище завдяки своїй перемозі 2-1 у першому очному матчі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, де пройдуть ЄВРО-2028 та ЄВРО-2032

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *