Розмір не має значення – Деонтей Уайлдер висловився про майбутній бій Ф’юрі з Усиком

У найближчі кілька місяців на нас чекає багато видовищних поєдинків у важкій вазі, і головним чином це стосується бою за беззаперечне чемпіонство між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком
Деонтей Уайлдер виніс свій вердикт бою Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, ця історична зустріч стане першою беззаперечною битвою за 24 роки, і вона відбудеться 17 лютого, хоча й була дещо відкладена після того, як у жовтні колишній чемпіон UFC Френсіс Нганну натиснув на Тайсона Ф’юрі набагато сильніше, ніж очікувалося.

Перед цим знаменитий американець Деонтей Вайлдер також повернеться на ринг, вперше за рік і лише вдруге за трохи більше двох років.

Бій Вайлдера відбудеться проти Джозефа Паркера в Саудівській Аравії 23 грудня, де також зійдуться в двобої його давній суперник і колишній чемпіон у важкій вазі Ентоні Джошуа і Отто Валлін, а також Джарелл Міллер проти Деніела Дюбуа та Дмитро Бівол проти Ліндона Артура.

Якщо «Бронзовий бомбардувальник» переможе, він хоче битися з Джошуа, а потім поборотися за титул чемпіона світу, але хто до того часу матиме пояси, залишається невідомим.

Розмовляючи з The Last Stand, Уайлдер заявив, що будь-хто з них може виграти майбутній беззаперечний бій.

Будь-хто з них може виграти цей бій. Хто почуватиметься найкраще, коли прийде час? Ось у чому справа, у тому, що ви відчуваєте, коли приходить час. Це чесна гра для будь-кого.

В окремому інтерв’ю Instant Casinos Вайлдер висловив думку, що міг би зробити Усик, щоб отримати перевагу.

Це бій 50 на 50, все може статися. Люди дивляться на розмір Ф’юрі як на головну перевагу, але це нічого не означає, оскільки Усик може триматися низько над землею, а Ф’юрі такий високий, що йому буде важко дотягнутися. Якщо Усик може дуже швидко входити і виходити, я вважаю, що швидкість може стати головним фактором.

Вайлдер зізнався, що він у захваті від майбутнього бою, тому що він відчуває, що це збільшує його власні шанси отримати шанс на беззаперечний титул.

Я просто радий тому, що ми нарешті дійшли до моменту, коли пояси будуть в руках одного бійця. І я буду за це боротися. Мені не потрібно бігати до різних чемпіонів. Мій шанс більше, тому що в якийсь момент комусь з них доведеться битися зі мною, і я переможу їх і стану беззаперечним чемпіоном.

Незважаючи на те, що Вайлдер націлений на беззаперечний титул, з’явилися чутки, що він веде переговори з Нганну щодо бою за змішаними правилами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Деонтей Вайлдер знову зневажливо висловився про Ентоні Джошуа

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *