Це додаткова мотивація для мене – Карлос Алькарас заявив, що хоче відібрати титул у Новака Джоковича на Australian Open

Карлос Алькарас заявив, що хоче скинути Новака Джоковича з трону на Відкритому чемпіонаті Австралії, який розпочнеться в неділю 14 січня
Карлос Алькарас розраховує на протистояння з Новаком Джоковичем у фіналі Australian Open 2024. Фото - atptour.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, Джокович перемагав у Мельбурні рекордні 10 разів і розпочинає свою боротьбу за 25-й титул переможця турнірів Великого шолома проти кваліфая Діно Прізміча в перший день на легендарній Род Лейвер Арені.

В іншій частині сітки Алькарас, другий номер посіву, зійдеться з французьким ветераном Рішаром Гаске в першому раунді.

Торік Алькарас і Джокович розгорнули інтригуючу боротьбу. Серб виграв їхній півфінальний поєдинок на Ролан Гаррос після того, як на початку третього сету Алькараса вразила важка судома, перш ніж іспанець взяв реванш на Вімблдоні, отримавши свій другий турнір Великого шолома в епічному п’ятисетовому матчі.

Після цього розчарування Джокович переміг у двох останніх дуелях року, спочатку у тривалому фіналі Cincinnati Masters, а потім у фіналі ATP Tour Finals у Турині.

Новак Джокович
Новак Джокович поспілкувався з ЗМІ в суботу перед матчем першого раунду Відкритого чемпіонату Австралії в неділю ввечері. Фото – atptour.com

Але Алькарас прагне перервати цю серію саме в тому місці, де Джокович панував більшу частину 15 років.

Для мене це додаткова мотивація. Я амбітний хлопець. Я завжди хочу зіграти проти найкращих гравців світу, щоб побачити, який мій рівень

– сказав Алькарас напередодні турніру.

Очевидно, що грати проти нього на турнірі, де він майже ніколи не програє, це хороший тест. Я сподіваюся вийти у фінал і, сподіваюся, зіграю у фіналі проти нього. Це було б чудово, очевидно.

Свій останній матч минулого сезону Алькарас грав у фіналі ATP Tour, де програв Джоковичу з рахунком 6-3 6-2. Наприкінці грудня вони зіграли виставковий матч, який виграв Алькарас, але іспанець вирішив не грати в жодних розминках, готуючись до першого турніру Великого шолома 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Карлос Алькарас отримав престижну нагороду Стефана Едберга

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *