Це сміливо і чудово для спорту – екс-чемпіон Формули-1 оцінив неочікуваний перехід Льюїса Хемілтона в Ferrari

Дженсон Баттон назвав рішення Льюїса Хемілтона покинути Mercedes заради Ferrari «сміливим», причому колишній пілот Формули-1 також припустив, що цей шокуючий крок буде «чудовим для спорту»
Хемілтон приєднається до Леклерка у Ferrari у 2025 році. Фото - formula1.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт Formula-1, у четвер було оголошено, що Хемілтон приєднається до Scuderia у 2025 році за багаторічним контрактом, тобто він розлучиться з Mercedes після 12 років співпраці і кількох виграних чемпіонатів світу.

Коли під час обговорення на Sky Sports Баттона запитали про його думку про перехід Хемілтона, він зізнався, що був «здивований».

Це величезна подія для спорту

– сказав чемпіон світу 2009 року.

Якби Льюїс залишився в Mercedes, якби вони вигравали гонки наступного року або не вигравали б гонки, це було б добре. Але цей перехід на Ferrari – це грандіозно.

Я думаю, що це чудово для спорту. Усі звернуть увагу на Формулу-1, особливо на Феррарі та Льюїса, а також на те, як він протистоятиме Шарлю Леклерку, у якого контракт [на 2025 рік], тож я припускаю, що саме він буде поряд із Льюїсом у Феррарі. Дуже важливо зробити таку зміну у своїй кар’єрі, коли ти так довго працюєш в одній команді – раптово перейти в чужу команду – це важко.

Фото – formula1.com

Минулого літа Хемілтон знову підписав угоду з «Срібними стрілами» до 2025 року, яка згодом була розірвана, оскільки Хемілтон активував опцію звільнення в контракті. Ця новина шокувала багатьох прихильників Формули-1, але щодо того, чому він вирішив зробити це зараз, Баттон вважає, що Хемілтон, можливо, давно відчував себе готовим до змін.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в календарі легендарних перегонів з`явиться неймовірна вулична траса в Мадриді

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version