Рафаель Надаль все ще хоче повернутися на тенісний корт після важкої травми і пропущеного сезону

Рафаель Надаль продовжує підготовку до свого повернення до змагань в ATP турі. Його повернення почнеться на Qatar ExxonMobil Open, який пройде з 19 по 24 лютого в Досі
Востаннє іспанець виступав у Брісбені, але невдало. Фото - ATPTour.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт ATP, 22-разовий переможець турнірів Великого шолому, який знову з’явився в Брісбені через рік перерви після операції на поперековому м`язі та повторної проблеми зі стегном, був змушений пропустити Australian Open через мікророзрив м’яза. Тепер Надаль готовий приєднатися до своїх суперників і знову буде прагнути повернути свою найкращу форму.

Повернувшись додому з Мельбурна та пройшовши медичне обстеження, 37-річний іспанець почав процес відновлення, який дозволить йому швидко повернутися на корт. Це повернення вже не за горами.

Працюючи зі своєю командою в Академії Рафи Надаля від Movistar, Надаль прогресував і завершував останні штрихи підготовки до своєї гри перед поверненням на корт у Досі.

Фото – twitter.com/RafaelNadal

Іспанець вісім разів брав участь у катарських змаганнях ATP 250, вигравши титул у 2013 році і ще двічі вийшовши у фінал (2010, 2016). Надаль повернеться в Доху вперше за вісім років (з 2016 року) налаштованим на те, щоб продовжувати демонструвати свої найкращі результати після пропущеного сезону 2023 року.

Надаль також збирається взяти участь у BNP Paribas Open в Індіан-Веллсі, де він грав 15 разів і тричі піднімав трофей (2007, 2019, 2013).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Рафа Надаль знявся з Australian Open, але все ще сподівається повернутися у великий теніс

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version