Я не готовий – Рафаель Надаль знявся з престижного тенісного турніру в Катарі

Рафаель Надаль не братиме участь у майбутньому Qatar Open у Досі. Колишній номер 1 у світі та 22-разовий переможець турнірів Великого шолома каже, що він прагне повернутися на корт незабаром і націлений на показовий матч проти Карлоса Алькараса перед Індіан-Веллсом у березні
Надаль знявся з турніру в Досі. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, 22-разовий переможець турнірів Великого шолома мав взяти участь у змаганнях у Досі, які розпочнуться 19 лютого. Однак 37-річний іспанець, який нещодавно спробував повернутися до гри після тривалої перерви, як і раніше буде відсутній на турнірі.

Надаль
Фото – ATPtour/Twitter

В соцмережі X Надаль каже, що готується до виставкового матчу проти Карлоса Алькараса в Лас-Вегасі в березні та в Індіан-Веллсі пізніше цього місяця.

У його дописі йдеться:

Я б із задоволенням зіграв у Досі, де команда турніру, а також неймовірні вболівальники Катару завжди дуже мене підтримували. На жаль, я не готовий змагатися, і я не зможу приїхати в Доху, де я дійсно хотів бути, і знову зіграти після тієї незабутньої перемоги в 2014 році. Я зосереджуся на продовженні тренувань, щоб бути готовим до виставкового матчу в Лас-Вегасі та дивовижного турніру в Індіан-Веллсі.

Надаль був поза грою протягом року через тривалу проблему стегна, повернувшись на Brisbane International у січні. Він дійшов до чвертьфіналу, вигравши два матчі, але отримав розрив м’яза біля стегна під час зустрічі з Джорданом Томпсоном. Ця невдача змусила Надаля, колишню першу ракетку світу, відмовитися від участі в Australian Open за тиждень до початку турніра Великого шолома.

37-річний гравець сказав, що в останню хвилину прийме рішення щодо Qatar Open, але очікувалося, що він віддасть пріоритет грунтовому сезону, який включає Олімпійські ігри в Парижі 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Рафаель Надаль все ще хоче повернутися на тенісний корт після важкої травми і пропущеного сезону

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *