Тренер Ентоні Джошуа розповів, що його найбільше хвилює перед поєдинком з Френсісом Нганну

Тренер Ентоні Джошуа Бен Девісон коментуючи майбутній поєдинок Ей Джея з колишньою суперзіркою UFC Френсісом Нганну, визнав, що вони готуються до камерунця так, ніби він суперник світового рівня
Ентоні Джошуа і Френсіс Нганну. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Девісон, який тренував Ф’юрі чотири роки тому, був призначений провідним тренером Джошуа та привів дворазового чемпіона до його найбільш вражаючої форми з тих пір, як він втратив титули чемпіона світу, коли він зупинив Отто Валліна після п’яти раундів бою.

У розмові з Full Circle Девісон висловив велику повагу Нганну перед поєдинком, пише Boxing Social.

Зрештою, він боєць. Можливо, боксер-початківець, але це не змінює факту, що він боєць елітного рівня. Він провів багато боїв, і він провів боксерський бій на найвищому рівні, тому ми сприймаємо це як серйозну загрозу, якою вона є.

Це бійка. Вони в боксерських рукавичках, і це двоє великих хлопців, які б’ються. Вони фізично абсолютні екземпляри, але ми не можемо не помітити, що він також є підготовленим бійцем, який зараз боксує на найвищому рівні. Скільки разів він це робив, це не має значення, але він бився на елітному рівні.

Френсіс Нганну незважаючи на те, що він відправив Ф`юрі в нокдаун, програв роздільним рішенням суддів. Фото – boxing-social.com

Він провів боксерський бій проти Тайсона Ф`юрі на світовому рівні, але люди ігнорують його як бійця світового рівня, хоча багато людей вважали, що він був дуже близьким до перемоги. Ми повинні розглядати його серйозно.

Бій Джошуа-Нганну відбудеться в п’ятницю, 8 березня.

Також раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа познущався над Ф’юрі перед боксерським поєдинком з Нганну

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version