А хто ще не бив Тайсона? – Ентоні Джошуа познущався над Ф’юрі перед боксерським поєдинком з Нганну

Дворазовий чемпіон у важкій вазі Ентоні Джошуа висміяв Тайсона Ф’юрі та применшив досягнення Френсіса Нганну, який відправив свого співвітчизника в нокдаун, готуючись виступити краще за Ф’юрі та зупинити колишню суперзірку UFC
Ентоні Джошуа і Тайсон Ф`юрі. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Нганну відправив Тайсона Ф’юрі в нокдаун під час його професійного боксерського дебюту в 2023 році, але зрештою програв роздільним рішенням суддів «Циганському королю», підійшовши так близько до сенсаційної перемоги.

Після свого сильного виступу проти Ф’юрі Нганну проведе ще один супербій, проти ще однієї сенсації британської суперважкої ваги Ентоні Джошуа трохи більше ніж за два тижні.

Фото – ringside24.com

Однак у коментарях DAZN напередодні їхнього бою Джошуа зневажливо прокоментував приголомшливий нокдаун Нганну, відповідаючи на переконання камерунця, що він не зможе відновитися так добре, як Ф’юрі, якщо він теж опиниться на підлозі рингу.

Нганну:

Так, у мене є сумніви з цього приводу [чи Джошуа підведеться від такого самого удару, який отримав Тайсон]. Тайсон показав, що він дуже стійкий, я бачив, як він повертався з нокдауну, після якого неможливо було повернутися [проти Деонтея Вайлдера]. Він, мабуть, один із найстійкіших людей, і це не є неповагою до Ей Джея, але я не вірю, що Ей Джей зміг би зробити те, що зробив Тайсон.

Джошуа:

А хто ще не бив Тайсона? Вже дуже багато людей відправляли Тайсона в нокдаун.

Коли Ф’юрі виступив проти Нганну, це був його сьомий нокдаун за його шістнадцятирічну кар’єру після того, як його «клали на підлогу» Невен Пайкіч, Стів Каннінгем і Деонтей Вайлдер (4 рази).

Бій Ентоні Джошуа проти Френсіса Нганну відбудеться у п’ятницю, 8 березня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа може провести бій з Олександром Усиком замість Тайсона Ф’юрі

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version