Після перемоги над Мєдвєдєвим на турнірі в Індіан-Веллсі Карлос Алькарас зберіг звання другої ракетки світу

Карлос Алькарас повернувся до своєї найкращої форми і завоював перший трофей після Вімблдону минулого року. Фото - atptour.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт ATP, Карлос Алькарас і Даніїл Мєдвєдєв також зустрічалися у фіналі Індіан-Веллсу рік тому, коли іспанець переміг з рахунком 6-3, 6-2. Дворазовий чемпіон Індіан-Веллсу вийшов вперед 5-3 у суперництві ATP Head2Head після виступу в фіналі турніру, в якому він здобув 19 віннерів тільки з форхенду проти 11 загальних віннерів його суперника.

Перемога на цьому турнірі дуже важлива для мене, тому що за тиждень до його початку я мав багато сумнівів щодо своєї щиколотки.

– сказав Алькарас у своєму інтерв’ю на корті.

Я погано почувався з щиколоткою, тому у мене було багато сумнівів. Але як тільки я вийшов на корт, у першому сеті, я вже відчув себе краще.

Карлос Алькарас
Фото – twitter.com/atptour

Іспанець продемонстрував неймовірний атлетизм і майстерність, що додало йому мільйонів шанувальників по всьому світу. За даними Infosys ATP Stats, Мєдвєдєв програв 16 геймів на своїй подачі на шляху до фіналу, і хоча він врятував сім із 10 брейк-пойнтів, з якими зіткнувся проти Алькараса, він все ж програв три гейми на своїй подачі.

Турнір почався невдало для Алькараса, який програв свій перший сет змагання італійцю, що набирає обертів, Маттео Арнальді. Але коли він знайшов свою гру, стало зрозуміло, що Алькарас повернувся в свою найкращу форму. 20-річний іспанець переміг двох із 4 найкращих гравців світу останніми вихідними, щоб отримати свій п’ятий титул ATP Masters 1000 і 13-ту корону на рівні туру в цілому.

Карлос Алькарас
Фото – twitter.com/atptour

Мєдвєдєв намагався виграти свій перший трофей в Індіан-Веллсі. Турнір в Каліфорнії є останньою подією Masters 1000 на твердому покритті, яку він ще не вигравав. Четверта ракетка світу Медведєв тепер вирушить до Маямі, де буде захищати титул. Алькарас, який зберіг за собою друге місце в рейтингу найкращих тенісистів світу, також буде прагнути зберегти свою спортивну форму у Флориді.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Карлос Алькарас отримав престижну нагороду Стефана Едберга

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *