Євро-2024: після драматичної перемоги над Боснією і Герцеговиною збірній України залишилось виграти один матч

Роман Яремчук та Артем Довбик забили пізні голи за збірну України, яка виграла з рахунком 2-1 у збірної Боснії та Герцеговини та наблизилася до місця в фінальній частині Євро-2024
Ісландія чекає Україну у фіналі плей-офф шляху B після перемоги над Ізраїлем 4-1. Фото - twitter.com/uafukraine

Як повідомляє «Kreschatic», Україна влаштувала драматичний камбек проти Боснії та Герцеговини та на крок наблизилася до потрапляння на Євро-2024. Пізні голи Романа Яремчука та Артема Довбика принесли Україні перемогу з рахунком 2:1 на стадіоні «Біліно поле» в Зениці.

Господарі вийшли вперед на 56-й хвилині після удару Денніса Хадзікадуніча від українського захисника Миколи Матвієнка та воротаря Андрія Луніна. Україна більшою мірою володіла м’ячем, але не змогла зробити прорив аж до останніх 10 хвилин гри, пише Eurosport.

До першого голу збірної України на 85-й хвилині був причетний гравець «Челсі» Михайло Мудрик, який пробив навісну передачу з лівого флангу, знайшов Юхима Коноплю, а той віддав м’яч у штрафний майданчик, щоб Яремчук перевів його у ворота.

Всього лише через три хвилини Яремчук забив другий гол, зробивши ідеальний простріл, після якого Довбик пробив головою та завершив камбек.

Євро-2024
Фото – twitter.com/uafukraine

На шляху збірної України та її четвертого виступу на чемпіонаті Європи стоїть Ісландія, яка також виграла свій матч у Ізраїля з рахунком 4-1, програючи по його ходу 0-1.

Також раніше ми писали про результати жеребкування Євро-2024: збірна України дізналась потенційних суперників

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *