Конкур: азарт та краса кінного спорту в Equides Club

Кінний спорт — це можливість споглядати особливий зв’язок між конем та вершником. Це видовище, де поєднуються атлетизм та грація, здавна зачаровує як любителів коней, так і простих глядачів.

Насолодитися переглядом змагань з конкуру, а також різноманітних чемпіонатів ви зможете у затишному кінно-спортивному клубі Equides Club.

Чим конкур приваблює глядачів

Кінний спорт — олімпійський вид спорту, який тримає глядачів у напрузі від початку до кінця, адже один неправильний крок може призвести до отримання штрафу або навіть падіння. Головним завданням вершника у змаганні конкуру є пройти маршрут правильно (щоб кінь перестрибнув кожну перешкоду) і чисто (без знищення перешкод). На виконання поставленої задачі кожному вершнику відведений певний проміжок часу. Якщо його перевищити, конкурсанту нараховують штрафні бали. 

Але конкур не обмежується лише якістю та швидкістю проходження смуги перешкод. В основі кінного спорту — побудова емоційного партнерства між конем і вершником. Аби здобути перемогу, вершник повинен вміло розрахувати час і мати сталеві нерви, адже навчити коня довіряти собі — справа не з легких.

У заміському комплексі Equides Club ви зможете насолодитися видовищними змаганнями, як-от Кубок Equides Club з конкуру, турнір із виїздки, кубок Equides Club із виїздки та Kyiv Horse Show. Для зручності на сайті клубу представлена детальна програма та календар усіх подій, аби ви не пропустили улюблену. Крім переглядів кінних шоу, в Equides Club ви зможете навчитися їздити верхи.

Клуб верхової їзди в Equides Club

У кінному клубі Лісники пропонують заняття усім охочим: дітям, дорослим та професійним вершникам, які прагнуть відточити свою майстерність. Заняття проводять професійні тренери, які докладно пояснюють, як правильно сидіти верхи, як комунікувати з конем, як зберігати спокій тощо.

Конкур

Серед переваг занять верховою їздою в Equides Club:

  • розвиток спритності та правильної постави;
  • зміцнення вестибулярного апарату;
  • покращення фізичної підготовки;
  • освоєння різних стилів верхової їзди;
  • підвищення самооцінки та впевненості у собі;
  • спілкування зі здоровими та породистими тваринами. 

А після уроків ви можете розслабитися й відновити сили, адже на території кінно-спортивного комплексу є база відпочинку з неймовірними краєвидами. Приємні вечірні прогулянки, купання у басейнах, відпочинок у СПА-центрі, масаж, гра в гольф — це лише невеликий перелік того, що вас чекає в Equides Club.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

info@equides.com.ua

+38 (050) 338 58 58

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *