Марк Селбі знову натякнув на завершення кар`єри після поразки в першому ж матчі на Чемпіонаті світу зі снукеру

Чотириразовий чемпіон світу Марк Селбі заявив, що подумає про своє майбутнє в снукері після того, як програв у першому раунді дебютанту Крусібла Джо О’Коннору з рахунком 10-6
Марк Селбі. Фото - wst.tv

Як повідомляє «Kreschatic», Джо О’Коннор, 30-й у світі, мав переконливу перевагу 7-2 після недільної першої сесії, а Марк Селбі зробив брейки у 112 і 91, щоб виграти три з чотирьох початкових фреймів у понеділок.

Після брейку у 57 очок у 14-му фреймі О’Коннору залишилось виграти один фрейм, і він здобув перемогу через дві партії.

Раніше цього місяця 40-річний Селбі вже натякнув на завершення кар’єри та сказав, що «можливо, час почати робити щось інше» після поразки 10-8 від Гарі Вілсона в першому раунді Чемпіонату Туру.

Марк Селбі програв у минулорічному світовому фіналі, але зараз це був перший випадок, коли він вибув у першому раунді ЧС з 2018 року.

Джо О’Коннор
Джо О’Коннор. Фото – wst.tv

Він сказав BBC:

Я обов’язково перегляну це [своє майбутнє], тому що я не давав собі можливості грати добре, коли у мене були шанси, і я не можу продовжувати це робити, тому що від цього розчаровуюсь.

Я посиджу з [дружиною] Віккі і подивлюся, які є варіанти. Це буде серйозне рішення, але якщо я продовжу грати, мені потрібна допомога, ймовірно, з психологічної сторони, щоб отримати більше задоволення від гри.

Під час прес-конференції Селбі, чемпіон світу 2014, 2016, 2017 і 2021 років, додав:

Я не хочу відчувати, що гра — це клопіт. Мені знадобиться багато часу, щоб подумати над цим. Влітку я щасливий, але коли приходжу в снукерний зал, все навпаки.

Для О’Коннора, єдиного дебютанта на змаганнях 2024 року, це була перемога мрії. У розмові з BBC він сказав:

Для мене було мрією зіграти з Марком на головному турнірі нашого спорту, і було неймовірно виграти у нього. Очевидно, я не хочу, щоб Марк пішов на пенсію. Він надихнув мене бути там, де я є сьогодні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що став відомий повний склад учасників і матчі першого раунду Чемпіонату світу зі снукеру

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати