Я маю вдосконалюватися, якщо хочу більше вигравати – Яннік Сіннер відправиться на Madrid Open в якості фаворита

Яннік Сіннер прибуває на Madrid Open як гравець, який повинен перемагати. Перший сіяний виграв три провідні титули Туру в 2024 році і може переміститися на відстань 330 очок від першої ракетки світу Новака Джоковича в рейтингу ATP, якщо він здобуде свою третю корону ATP Masters 1000 в столиці Іспанії
У 2024 році Яннік Сіннер виграв три титули в ATP-Турі. Фото - atptour.com

Як повідомляє «Kreschatic», зі зростанням очікувань Яннік Сіннер прагне й далі показати, на що він здатний.

Я не хочу тиснути на себе. Я переживаю дуже позитивний момент, виграючи багато матчів, я просто намагаюся продовжувати так робити.

– сказав Сіннер під час своєї прес-конференції перед турніром у вівторок, пише ATP.

Я знаю, що можу і повинен вдосконалюватися, якщо хочу вигравати більше. Я шукаю нових можливостей і відчуваю, що на кожному турнірі, де я граю, може бути хороша можливість показати, що мій рівень підвищився. Показати, що я покращився, і це точно те, що я хотів би зробити тут. Це нова можливість, новий турнір, і ми побачимо, як воно піде.

Яннік Сіннер
Яннік Сіннер святкує перемогу на Australian Open у Королівському ботанічному саду в Мельбурні. Фото – twitter.com/janniksin

Статистика виграшів і поразок гравців в сезоні 2024 року

Каспер Рууд29-7
Яннік Сіннер25-2
Алекс де Мінаур23-8
Григора Димитров22-6
Губерт Гуркач21-9

22-річний гравець розпочне свою кампанію в Мадриді проти свого співвітчизника Лоренцо Сонего, який веде у Сіннера з рахунком 4-0 в очному протистоянні. У попередніх двох зустрічах Сіннеру було важко знайти свій найкращий рівень на ґрунтових змаганнях, коли він програв у другому раунді в 2021 році та в третьому раунді в 2022 році.

Однак 13-разовий володар титулів ATP зараз є зовсім іншим суперником порівняно з тим, що два роки тому він прибув до Мадрида під № 12 у рейтингу ATP. Сіннер сподівається, що зможе використати свій новий досвід, щоб адаптуватися до високогірних умов у столиці Іспанії.

Я намагаюся трохи краще зрозуміти свою гру на глині. Тут трохи відрізняється від усіх інших турнірів, тому що ми граємо на висоті.

– сказав Сіннер.

М’яч вище. Він летить і досить швидкий, але в попередні роки мені було дуже важко знайти свій рівень тут. Тому буде цікаво подивитися, як я зіграю цього року. Я вважаю, що це найважливіше.

Єдиний попередній виступ Сіннера на ґрунті цього сезону відбувся в Монте-Карло, де він зазнав поразки у півфіналі від майбутнього чемпіона Стефаноса Ціціпаса.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Яннік Сіннер в агресивному стилі обіграв Григора Дімітрова у фіналі Miami Open і став другою ракеткою світу

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати