Леннокс Льюїс назвав переможця бою Тайсона Ф’юрі і Олександра Усика

Легенда суперважкої ваги Леннокс Льюїс зробив дуже конкретний прогноз щодо того, що, на його думку, станеться, коли Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик нарешті зійдуться на рингу 18 травня в Саудівській Аравії
Леннокс Льюїс зробив конкретний прогноз на поєдинок Тайсона Ф'юрі проти Олександра Усика. Фото - boxing247.com

Як повідомляє «Kreschatic», цей довгоочікуваний бій стане першим беззаперечним поєдинком за всі чотири основні пояси з 1999 року. Останнім, хто претендував на цей престижний титул у надважкому дивізіоні, був саме Леннокс Льюїс. Він залишається одним із найвидатніших боксерів у важкій вазі сучасної епохи, відомий своїм джебом і здатністю читати суперників і перемагати їх потужними ударами.

Він тренувався під керівництвом Менні Стюарда у знаменитому тренажерному залі Kronk Gym, а Ф’юрі тренується під керівництвом племінника Стюарда, Шугара Хілла. Він змінив долю Ф’юрі, перетворивши його на набагато агресивнішого бійця, який використовує переваги свого природного розміру, щоб долати суперників.

У цьому стилі він двічі перемагав Деонтея Уайлдера в їхній епічній трилогії, а також нокаутував Дерека Чісору та Ділліана Вайта.

Однак Усик зовсім інший. Технічний левша — це спритний боксер із чудовою роботою ніг, величезним боксерським IQ, і його, як і раніше, ніколи не вкладали на ринг, незважаючи на те, що він колишній беззаперечний чемпіон у важкій вазі, який піднявся у вазі до суперважкої ваги та переміг двічі британця Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа минулого серпня.

бій усика і ф`юрі
Ентоні Джошуа готовий замінити Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика. Фото – boxing-social.com

У розмові з TalkSport Boxing Льюїса запитали, хто переможе і як, і він став на бік британця.

Я вважаю, що Ф’юрі має великі переваги, він високий, він може боксувати на обох ногах. Усик лівша, він може йти вперед, але зараз важко перемогти більшого хлопця, тому я завжди кажу, що більший хлопець має перевагу. Я думаю, що Тайсон Ф’юрі виграє по очках, але від Усика теж можна очікувати чого завгодно.

Бій вже був відкладений один раз після того, як Ф’юрі отримав поріз під час спарингу в лютому. Це змусило вболівальників задуматися, чи принесе йому користь затримка, щоб отримати додаткові тренування після його невдалого виступу проти Френсіса Нганну минулого жовтня, коли він переміг боксера-новачка лише за очками, і тепер ми недалекі від того, щоб дізнатися це.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стала відома дата бою-реваншу Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *