Я не впевнений, що буде реванш – легендарний боксер зробив неочікувану заяву про другий бій Усика і Ф`юрі

Зовсім недавно відбулася коронація нової легенди суперважкої ваги, коли Олександр Усик вписав своє ім’я в книги історії, ставши першим беззаперечним чемпіоном дивізіону з чотирма поясами, здобувши яскраву перемогу над Тайсоном Ф’юрі
Девід Хей стверджує, що реванш проти Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика не відбудеться. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», напередодні бою багато хто вважав, що фізичні переваги «Циганського короля» можуть виявитися занадто великими для природного крузервейту, хоча завдяки роботі ніг і боксерському IQ Усик міг звести нанівець ці переваги, диктуючи дистанцію.

З моменту перемоги було очікування, що пара зустрінеться знову завдяки пункту про обов`язковий реванш, який був включений в контракт на бій, що дозволило Ф’юрі активувати свої права на другий бій і спробу помсти єдиній людині, яка перемогла його на професійному рингу.

усик фюрі
Тайсон Ф`юрі і Олександр Усик. Фото – boxing-social.com

В Instagram колишній чемпіон світу в напівважкій і важкій вазі Девід Хей висловив свої думки про неймовірний поєдинок в Ер-Ріяді, але також зізнався, що він не думає, що буде бій-реванш.

Олександр Усик скинув Тайсона Ф’юрі, щоб отримати всі пояси, які є в суперважкій вазі. Отже, це чисто, він зробив це у важкій вазі, і він зробив це в крузервейті. Я не очікував, що Усик зможе перемогти Тайсона Ф’юрі так, як він це зробив. Він тримався на ньому кожну секунду, він був поза зоною його дії, а потім повертався в зону дії, просто продовжував тиснути, і він спалив Тайсона Ф’юрі, його бензобак ставав все більш порожнім і в ньому нічого не залишилося.

Правильна людина виграла, і я не впевнений, що буде бій-реванш, я не відчуваю реваншу з тих чи інших причин, але, Усик – ти легенда.

– написав Девід Хей.

У свої 37 років Усик вже має золоту олімпійську медаль і повністю підкорив як важку, так і суперважку ваги, перемігши найбільших зірок кожного дивізіону та неодноразово долаючи труднощі.

Це викликає деякі підозри щодо того, чи міг Усик вирішити повісити рукавички і стати другим чемпіоном світу в суперважкій вазі, який завершив кар’єру непереможеним, приєднавшись до Роккі Марчіано в елітному клубі.

Проте промоутер Тайсона Ф’юрі Френк Уоррен стверджує, що переговори про реванш почнуться найближчим часом, і пара планує зустрітися в Саудівській Аравії в жовтні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стала відома дата бою-реваншу Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *