Джуд Беллінгем обійшов Артема Довбика і став найкращим гравцем іспанської Ла Ліги

Півзахисник мадридського "Реала" та збірної Англії Джуд Беллінгем був визнаний найкращим гравцем сезону Ла Ліги в перший рік в Іспанії
20-річний Джуд Беллінгем сьогодні вважається одним з найкращих гравців світу. Фото - cnn.com

Як повідомляє «Kreschatic», 20-річний Джуд Беллінгем забив 19 голів у чемпіонаті, допомогвши Реалу виграти титул із перевагою в 10 очок.

Молодий гравець також забив чотири голи в Лізі чемпіонів, коли команда Карло Анчелотті дійшла до фіналу, де в суботу зустрінеться з дортмундською «Боруссією» на «Уемблі».

Як пише BBC, за результатами голосування вболівальників, капітанів клубів і експертної групи Беллінгем випередив напарника по команді Вінісіуса-Джуніора, Антуана Грізманна (Атлетіко Мадрид), Артема Довбика (Жирона) і Роберта Левандовскі (Барселона).

Він також ставав найкращим гравцем сезону Бундесліги 2022-23, граючи за Дортмунд, перш ніж перейти в «Реал» за 103 мільйони євро.

Джуд Беллінгем
Джуд Беллінгем. Фото – Reuters

Я хотів би присвятити це моїм товаришам по команді, тренерському штабу і, що найважливіше, уболівальникам найкращого клубу в світі. Щоразу, коли я граю за цю команду, це задоволення.

– сказав Беллінгем, який не зміг бути присутнім на церемонії у вівторок, оскільки готується до суботнього фіналу.

На рахунку Беллінгема також 29 матчів за збірну Англії та три голи. Очікується, що він зіграє ключову роль у команді Гарета Саутгейта на Євро-2024 у Німеччині, який стартує 14 червня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Джуд Беллінгем став четвертим гравцем в історії, якй забив 10 голів у Лізі чемпіонів у віці до 21 року

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *