На турнірі Ролан Гаррос ввели повну заборону на алкоголь через неадекватну поведінку вболівальників

Директор турніру Амелі Моресмо повідомила, що на Відкритому чемпіонаті Франції вболівальники відтепер не зможуть вживати алкоголь на трибунах, намагаючись покласти край їх неконтрольованій поведінці
Раніше вболівальникам дозволяли розпивати алкогольні напої на трибунах. Фото - bbc.com

Як повідомляє «Kreschatic», це сталося після того, як у Давіда Гоффена з Бельгії плюнули жуйкою під час матчу проти Джованні Мпетші Перрікара з Франції. Крім того, у середу чинна чемпіонка серед жінок Іга Свьонтек благала вболівальників на Ролан Гаррос зберігати тишу під час подач і не кричати.

Ролан Гаррос
Давід Гоффен. Фото – bbc.com

Перш за все, ми раді, що люди з великим ентузіазмом дивляться теніс і беруть участь у матчах, демонструючи почуття та емоції. Але безумовно, не можна заходити надто далеко. Кілька речей потрібно змінити. Досі на трибунах було дозволено вживати алкоголь, але тепер це в минулому.

– сказала Моресмо.

Хоча алкоголь буде заборонено на трибунах, він і надалі буде доступний навколо території, пише BBC. Окрім заборони випивки на трибунах, Моресмо сказала, що судді на кріслах будуть суворішими у своїх вимогах поваги «до гравців і до гри». Заходи безпеки були посилені, правопорушників буде встановлено та попереджено, щоб заспокоїти їх.

Порушення цих двох речей – це те, що ми не будемо терпіти. Якщо люди хочуть показати емоції, це чудово, і подивіться, як це відбувається. Я оптиміст і думаю, що люди відреагують добре. Якщо ні, ми вживемо додаткових заходів.

– сказала колишня перша ракетка світу Амелі Моресмо.

Ролан Гаррос
Іга Свьонтек. Фото – twitter.com/WTA

Через погодні умови протягом усього тижня лише дев’ять гравців перейшли до третього раунду розіграшу до початку гри в четвер.

У четвер прогнозувалось ще більше дощів, а це означає, що малоймовірно, що всі 128 матчів другого раунду в одиночному розряді будуть завершені, як планувалося, до кінця дня.

Нагадаємо, раніше ми писали про Ролан Гаррос 2024: все, що потрібно знати про другий тенісний турнір Великого шолома

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *