Охорона вилучатиме російські прапори зі стадіону на матчі Україна – Румунія

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) виступає проти появи російських прапорів на стадіоні у Мюнхені, де 17 червня проведе свій перший матч на чемпіонаті Європи збірна України
Російський прапор на трибунах під час матчу Англія - Сербія. Фото - LaLiga/X

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на представника організації. За словами співрозмовника агентства, співробітники служби безпеки спробують вилучити та прибрати російські прапори зі стадіону зокрема під час матчу Україна – Румунія.

Як повідомляє «Kreschatic», російські прапори помічали вже на двох матчах чемпіонату Європи, що стартував 14 червня у Німеччині. Прапори РФ були на трибунах під час матчу відкриття (Німеччина – Шотландія), а також під час матчу збірних Сербії та Англії, що проходив увечері 16 червня.

Російські прапори на матчі відкриття Євро між збірними Німеччини та Шотландії. Фото – rbc.ua

Російський прапор зокрема можна побачити на багатьох зображеннях з англійським гравцем Джудом Беллінгемом, який святкує забитий м’яч у ворота сербів. За воротами, які вразив Беллінгем, були вболівальники збірної Сербії.

Збірна України у першому матчі Євро-2024 зіграє 17 червня з командою Румунії. Матч Україна – Румунія пройде в Мюнхені і розпочнеться о 16:00 за київським часом. Російські клуби та збірна відсторонені від участі у змаганнях під егідою ФІФА та УЄФА після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто виграє Євро-2024: прогноз від Opta Supercomputer і шанси збірної України

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version