Євро-2024, день шостий: Німеччина достроково виходить у плей-офф, Мбаппе тренується зі зламаним носом

Головний підсумок дня - у групі A збірна Німеччини з рахунком 2:0 обіграла Угорщину і за тур до кінця групового етапу забезпечила собі вихід у плей-офф
У середу, 19 червня, збірні Німеччини та Угорщини зійшлися в матчі другого туру групи A фінальної частини Євро-2024. Фото - скріншот відео

Як повідомляє «Kreschatic», у другій грі групи А Шотландія та Швейцарія зіграли внічию (1:1). Перед останнім туром групового етапу Євро-2024 у швейцарців чотири очки, у шотландців — одне, угорці — нуль (але навіть у них залишаються шанси на вихід із групи). У групі B Албанія відігралася на п’ятій доданій хвилині зустрічі з Хорватією (2:2).

На Євро-2024 епідемія автоголів: сьогодні їх було забито два, а всього з початку турніру — цілих п’ять лише за 15 матчів. За всі попередні 16 чемпіонатів (це 336 матчів!) автоголів було лише 20 штук.

Найобговорюваніша тема останніх днів, не пов’язана безпосередньо з результатами — стан здоров’я Кіліана Мбаппе: найкращий бомбардир Чемпіонату світу-2022 у позавчорашньому матчі з Австрією в одному зі зіткнень зламав ніс. Спочатку говорили, що він більше не зіграє щонайменше до кінця групового етапу, проте пізніше виявилося, що все не так погано: форвард, можливо, з’явиться на полі вже у наступному матчі з Нідерландами. Вчора Мбаппе (з пластиром на носі) вже взяв участь у тренуванні збірної Франції.

Євро-2024
Невідомо, чи зіграє капітан Франції проти Нідерландів у п’ятницю. Фото: Instagram/k.mbappe

Сьогодні пройде один із найочікуваніших матчів на груповому етапі: Італія — Іспанія. Свої перші зустрічі обидві команди виграли, і переможець цієї гри майже напевно займе перше місце у групі B. Початок матчу о 22:00 за київським часом.

Читайте також: Євро-2024, день п`ятий: перший в історії матч збірної Грузії і новий рекорд Кріштіану Роналду

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *