Євро-2024, день деcятий: Угорщина забиває на 100-й хвилині, Швейцарія з Німеччиною грають унічию

Здавалося, що матч Угорщини із Шотландією так і закінчиться з нулями на табло. Але наприкінці, на 10-й доданій хвилині, збірна Угорщини забила переможний м'яч
Нападник збірної Угорщини Кевін Чобот святкує забитий м'яч у матчі із Шотландією. Фото - UEFA

Як повідомляє «Kreschatic», за підсумками групового турніру угорці набрали три очки (програвши перші два матчі) і зберегли шанси на плей-офф (до 1/8 фіналу виходять чотири найкращі команди, які посіли треті місця у своїх групах). Шотландія завершила свій виступ на Євро-2024.

Швейцарія зіграла внічию з Німеччиною – 1:1. Німці, які достроково вийшли в плей-офф, змогли відігратися в кінцівці і в підсумку посіли перше місце в групі А. Швейцарці залишилися на другому місці і теж проходять далі.

Голкіпер збірної Німеччини Мануель Нойєр встановив рекорд кількості матчів на чемпіонатах Європи серед воротарів. Матч зі Швейцарією став для німця 18-м у складі національної команди на Євро. Він побив досягнення колишнього воротаря збірної Італії Джанлуїджі Буффона, який провів 17 матчів на чемпіонатах Європи.

На матчах чемпіонату Європи, що залишилися, посилять заходи безпеки після того, як шість фанатів намагалися прорватися до Кріштіана Роналда. Що конкретно буде вжито, у заяві УЄФА не уточнюється. У суботу під час матчу Португалії з Туреччиною на поле вибігли або спробували це зробити шестеро людей. Одному навіть вдалося сфотографуватися з Роналду. Ще один фанат спробував потрапити до Кріштіана, вибігши на поле вже після завершення матчу, але його зупинили стюарди.

Сьогодні зіграють свої матчі збірні з групи B. Там поки що зрозуміло лише одне — Іспанія вже у плей-офф після двох перемог. Італія зіграє з Хорватією, останнім потрібна лише перемога, італійців влаштує нічия (і навіть у разі поразки команда Лучано Спаллетті може пройти далі). Не втратила шанси на вихід із групи та Албанія, але їй треба перемагати іспанців.

Читайте також: Євро-2024, день дев`ятий: перше очко Грузії на чемпіонатах Європи, Роналду знову не забив, гол Лукаку знову скасували

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version