Главу Федерації футболу Колумбії заарештували за бійку на стадіоні після фіналу Кубка Америки

Глава Федерації футболу Колумбії Рамон Хесурун і його син були заарештовані після бійки під час недільного фіналу Кубка Америки в Маямі
Рамон Хесурун у відділку поліції. Фото - Департамент поліції Маямі

Як пише BBC, Рамон Хесурун, 71 рік, і Рамон Джаміль, 43, були заарештовані за звинуваченнями в побоях за участю офіційної особи або службовця, повідомили в департаменті поліції Маямі-Дейд.

Як повідомляє «Kreschatic», звинувачення стосуються бійки на стадіоні після того, як Колумбія програла Аргентині з рахунком 0:1 у додатковий час.

У заяві, надісланій BBC, департамент поліції Маямі заявив, що інцидент стався одразу після завершення футбольного матчу на стадіоні Hard Rock. Рамон і його син «прямували до входу на поле», сказано в повідомленні, але вони «розлютилися і почали кричати» на одного з офіцерів безпеки, якому керівництво доручило тимчасово затримати людей, щоб вони не йшли далі.

Поліція повідомила, що офіцер «поклав відкриту долоню» на груди сина Рамона, щоб направити його назад. Потім Рамон штовхнув офіцера, кажуть вони, тоді як його син схопив офіцера за шию і повалив на землю, вдаривши кулаками та ногою в голову. Поліція повідомила, що син Рамона також схопив і штовхнув чиновника, який намагався допомогти.

Вважається, що Рамон, його син та інші члени родини намагалися вийти на поле, щоб взяти участь у церемонії нагородження.

Федерація футболу Колумбії не коментувала це питання.

Початок фіналу найпрестижнішого футбольного турніру Америки було відкладено на 80 хвилин після того, як безквиткові вболівальники прорвалися на стадіон Hard Rock у Маямі. Після зіткнень з поліцією та охороною було здійснено кількох арештів, у той час як кілька прихильників потребували допомоги медиків.

Також раніше ми писали про колишнього президента Китайської асоціації футболу засудили до довічного ув’язнення за хабарництво

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *