Відомого спортивного коментатора звільнили через сексистське висловлювання в бік австралійських плавчинь на Олімпіаді

Ветеран спортивного коментування Боб Баллард був звільнений з посади на Олімпійських іграх через те, що він зробив сексистське зауваження про австралійських плавчинь після того, як вони виграли золоту медаль
Коментарі були зроблені, коли австралійська команда святкувала перемогу. Фото - theaustralian.com.au

Як повідомляє «Kreschatic», коли команда в естафеті 4×100 метрів вільним стилем виходила з майданчика біля басейну в Парижі, Боб Баллард сказав, що вони «закінчують», додавши, що «ви знаєте, які бувають жінки… тиняються, роблять собі макіяж».

Ролик швидко став вірусним, а телекомпанія Eurosport пізніше повідомила, що його виключили зі складу коментаторів.

Баллард поки не прокоментував публічно свої зауваження. Його співкоментатор і британська чемпіонка з плавання Ліззі Сіммондс негайно назвала його зауваження “обурливим”, що викликало сміх у Балларда, пише BBC.

сексизм
Боб Баллард. Фото – @bobballardsport

У неділю Eurosport повідомила, що Баллард, який раніше був давнім репортером і ведучим BBC, не повернеться до їхніх ефірів.

Вчора ввечері під час трансляції Eurosport коментатор Боб Баллард зробив недоречний коментар. Через це його було вилучено з нашого списку коментаторів із негайним набранням чинності.

 — йдеться в заяві телекомпанії.

Баллард був непохитним стовпом глобального спортивного висвітлення з 1980-х років, висвітлюючи численні Олімпійські ігри та чемпіонати світу. Він коментував різні види спорту, включаючи водне поло, хокей та теніс на візках, але найбільш відомий своїм висвітленням плавання та стрибків у воду.

Також раніше ми писали про те, що аналітики пояснили, чому Франція витратила на Олімпіаду-2024 майже у 2 рази більше коштів від запланованого

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *