Усик дав оцінку здібностям Тайсона Ф’юрі

Олександр Усик, чемпіон світу в суперважкій вазі, поділився своїми думками про бій проти британського боксера Тайсона Ф'юрі.
Усик против Ф'юрі. Фото - Спорт.юа

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Mail Sport Boxing

Він згадав, наскільки важким виявився цей поєдинок, хоча йому вдалося нанести супернику 170 точних ударів, тоді як Ф’юрі відповів 157 влучними ударами. Цей показник є рекордним для Тайсона, адже раніше найбільше ударів він пропустив від Отто Валліна – 127.

Усик зазначив, що, попри враження ззовні, йому зовсім не було легко влучати по Ф’юрі. Кожен удар давався ціною великих зусиль, але саме ця важкість допомогла йому здобути перемогу.

Крім того, Усика не здивувала активність британця, який викинув 496 ударів проти його 407. Хоча раніше Усик і назвав Тайсона «жадібним пузом», він висловив глибоку повагу до свого суперника, підкресливши його неймовірну силу та майстерність. 

Такий рівень у боксі не досягають випадкові люди. Це справді винятковий боєць, який заслуговує на повагу. Хоча Ф’юрі і намагався якось принизити мене під час поєдинку, я все одно ставлюся до нього з великою повагою. Для мене він братішка, якого я жартома називаю “Гріді Беллі”, – додав Усик з посмішкою. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Довбик розповів після чого вирішив перейти до “Роми”.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version