Сага навколо бою Макгрегор vs Чендлер: Уайт ставить під сумнів плани ірландця

Дана Уайт, президент UFC, не підтвердив проведення довгоочікуваного поєдинку між ірландцем Макгрегором та американцем Чендлером до кінця року. 
Макгрегор vs Чендлер. Фото - MMATime

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на президента UFC

Слова Уайта розчарували Макгрегора, який вже готувався до тренувального табору в горах, сподіваючись на бій у грудні.

Чендлер, у свою чергу, спробував відмахнутися від ситуації, стверджуючи, що за словами Уайта може ховатися протилежне. Уайт підтвердив, що наразі не існує офіційних планів щодо бою і тільки після підтвердження буде надана додаткова інформація.

Тим часом обидва бійці активізували свою діяльність у соцмережах, публікуючи так звані «підтвердження» своєї готовності до поєдинку. Макгрегор висловив упевненість у підтримці UFC та особисто Уайта, незважаючи на невизначеність ситуації.

Конор Макгрегор, колишній чемпіон UFC у легкій вазі, провів свій останній бій 10 липня 2021 року на UFC 264 у Лас-Вегасі. У цьому поєдинку він зустрівся з Дастином Пор’є. Бій завершився в першому раунді через серйозну травму ноги Макгрегора, що не дозволила йому продовжити поєдинок та призвела до його поразки технічним нокаутом.

Майкл Чендлер, один з найяскравіших бійців легкого дивізіону, зустрівся з Джастіном Гейджі 29 липня 2023 року на UFC 291. У цьому поєдинку Чендлер зазнав поразки рішенням суддів. Гейджі продемонстрував відмінну техніку ударів та витривалість, що дозволило йому перемогти в напруженій боротьбі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стала відома офіційна дата бою Усика та Ф’юрі.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *