“Динамо” готується повернутися у Лігу чемпіонів: Ярмоленко про майбутню битву з “Зальцбургом”

В очікуванні першого поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Зальцбурга", Андрій Ярмоленко поділився своїми думками щодо майбутнього матчу. 
Динамо проти Зальцбурга. Фото - Трібуна

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на інтерв’ю Ярмоленка

Футболіст підкреслив, що важливість цієї гри відчувається у кожному аспекті підготовки команди – від тактичних розробок до емоційного стану гравців.

З наближенням вирішального моменту нерви можуть бути напружені, і це природне відчуття перед матчем такого рівня. “Динамо” готується з усією серйозністю, розуміючи, що результат цього протистояння матиме великий вплив на подальший сезон та виступи команди на європейській арені.

Ярмоленко також зазначив, що команда давно не грала у Лізі чемпіонів, і настав час це виправити. Очікування серед уболівальників високі, і гравці також прагнуть повернутися на європейську сцену. Під керівництвом тренерського штабу, “Динамо” дотримується звичайного тренувального режиму, залишаючи всі сили на поле, щоб довести свої найкращі якості. 

Гравці розуміють, що на полі їм необхідно проявити максимальну самовіддачу та прагнення до перемоги. Можливий успіх у цьому матчі стане ключем до подальших успіхів у сезоні, і кожен у клубі відчуває вагу цієї відповідальності. “Динамо” виходить на поле не просто як учасник змагань, а як команда, яка готова боротися за своє місце серед кращих у Європі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що завтра Динамо Київ проведе вирішальний матч ЛЧ.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *