Усик зупинить Ф’юрі, а Джошуа нокаутує Усика: скандальний Дерек Чісора зробив сміливий прогноз

Британський ветеран важкої ваги Дерек Чісора, який вже 17 років змагається в цьому дивізіоні, знає про бокс більше, ніж більшість діючих бійців могли б собі уявити
Дерек Чісора передбачає нокаути в боях Джошуа з Ф'юрі та Усиком. Фото - Boxing Social

Спостерігаючи за постійно змінюваним ландшафтом боксерського світу, Чісора поділився своїм несподіваним прогнозом щодо того, як можуть пройти бої між головними зірками важкої ваги.

Як повідомляє “Kreschatic“, у важкій вазі ситуація активно розвивається, і перший за століття бій за звання абсолютного чемпіона у важкій вазі може стати переломним моментом, коли найкращі бої будуть проводитися частіше, а не уникатися.

Одночасно, повернення Ентоні Джошуа на ринг привело до нових розмов про його можливий бій з Тайсоном Ф’юрі. Після двох поспіль поразок від Олександра Усика, багато фанатів вважали, що кар’єра Джошуа на найвищому рівні завершена. Однак ці поразки не стали кінцем його успішної кар’єри.

Олександр Усик
Олександр Усик продемонстрував свій клас, щоб зберегти свої титули чемпіона світу в суперважкій вазі у другому бою з Ентоні Джошуа. Фото – Telegraph

Призначення Бена Девісона новим тренером Джошуа принесло свої плоди, і дворазовий чемпіон знову претендує на світові титули, готуючись до бою з чемпіоном IBF Деніелом Дюбуа наступного тижня.

У інтерв’ю talkSPORT Дерек Чісора пояснив, чому він вірить, що Джошуа не тільки переможе давнього суперника Ф’юрі, але й нокаутує Усика у потенційному третьому поєдинку.

Джошуа нокаутує Ф’юрі за шість раундів і зупинить Усика в четвертому раунді. Я вам це кажу зараз. Тому що тепер у нього правильний тренер. Цей хлопець не припиняє переглядати два бої з Усиком. Тому що він дуже хоче цей бій, хоче реваншу. Він хоче, щоб Усик переміг Ф’юрі.

Я думаю, що зміни, які в ньому відбулись, це Бен Девісон і команда, що його оточує. Вони слухають його, розуміють його. Вони вже спрацювалися. Раніше він не нокаутував своїх спаринг-партнерів, а тепер це робить. І це завдяки Бену Девісону.

– заявив Чісора.

Тим часом Ф’юрі і Усик готуються до нового протистояння наприкінці цього року. Незважаючи на те, що Чісора вважає, що його друг Ф’юрі був “недостатньо готовий” до першого бою, 40-річний ветеран боксу заявив, що і цього разу Усик переможе “Циганського короля”.

Я не думаю, що Тайсон був на 100% готовий. У нього було серйозне розсічення. Він не спарингував так, як хотів, і був недостатньо підготовлений. Він жартував перші чотири або п’ять раундів, бо не мав впевненості. Думаю, цього разу Усик теж зупинить його.

Другий бій між Усиком і Ф’юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, і словесні сутички, що є невід’ємною частиною боїв Ф’юрі, вже розпочалися.

Також раніше ми писали про те, що Усик дав оцінку здібностям Тайсона Ф’юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *