Битва за спадок: Джошуа та Дюбуа зійдуться на Вемблі у боротьбі за титул

Джошуа та Дюбуа мають чимало спільного, але їхні шляхи до цього моменту були значно відмінними.
Джошуа проти Дюбуа. Фото - Sky Sports

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Independent

Цього суботнього вечора, на стадіоні “Вемблі”, відбудеться один з найочікуваніших боксерських поєдинків року — зустріч Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа за титул IBF у суперважкій вазі. Для Джошуа це перша спроба повернути чемпіонський пояс, який він втратив у поразках від Олександра Усика, в той час як для Дюбуа це шанс підтвердити свій статус чемпіона, після того як Усик звільнив титул.

Кар’єра Джошуа вже встигла пройти через серію злетів і падінь. Він повернувся після двох поразок від Усика, вигравши чотири поєдинки поспіль, три з яких завершив нокаутом. Нещодавня перемога над Робертом Хеленіусом лише підтвердила його амбіції знову стати королем рингу. Однак шлях Дюбуа також є не менш захопливим. Після поразки від Джо Джойса та Усика він зумів реабілітуватися, зокрема, завдавши поразки Філіпу Хрговичу та Джарреллу Міллеру, і зараз готовий закріпити своє місце серед найкращих.

Цей бій стане значним випробуванням для обох боксерів. Якщо Дюбуа переможе, він стане чемпіоном світу у віці 27 років, що багато хто порівнюватиме з першим великим успіхом Джошуа в бою проти Володимира Кличка. Для Джошуа ж цей поєдинок може стати ключовим у його спробі втретє стати чемпіоном світу. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Мераб Двалішвілі здобув титул чемпіона UFC у легкій вазі.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *