Невизначене майбутнє «Ман Сіті»: агенти гравців готуються до можливих змін

Наразі клуб з Етіхаду знаходиться у центрі розгляду, що триває в закритому форматі з моменту його початку на цьому тижні.
Справа "Ман Сіті. Фото - ESPN

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на CityXtra

Агенти гравців «Манчестер Сіті» починають активну роботу над можливими варіантами для своїх клієнтів, враховуючи ситуацію навколо 115 обвинувачень, які висунула Прем’єр-ліга. 

Звинувачення були озвучені ще в лютому 2023 року після чотирирічного розслідування можливих порушень фінансових правил між 2009 і 2018 роками. Хоча клуб рішуче відкидає всі звинувачення, надаючи “незаперечні докази” своєї невинуватості, невизначеність щодо майбутнього команди продовжує зростати.

За інформацією британських медіа, агенти гравців вже вивчають потенційні варіанти на випадок, якщо найгірший сценарій, такий як можливе пониження в класі, стане реальністю. Особливу увагу приділяють майбутнім контрактам і трансферним варіантам, оскільки деякі зірки команди, зокрема Кевін Де Брюйне, перебувають на завершальній стадії своїх поточних угод.

Окрім Де Брюйне, на горизонті стоять перегляди контрактів таких гравців, як Едерсон, Рубен Діаш, Філ Фоден та Ерлінг Холанд. Усі вони є ключовими фігурами для «Манчестер Сіті», і клуб, за повідомленнями, планує активізувати переговори щодо нових угод, аби зберегти лідерів у команді навіть за умов майбутніх випробувань.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стартував процес по звинуваченнях у фінансових порушеннях проти Ман Сіті.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version