Вінісіус Жуніор стане новим володарем “Золотого м’яча”

Іспанські медіа активно обговорюють майбутнє вручення найпрестижнішої індивідуальної нагороди у світовому футболі — "Золотого м’яча".
Вінісіус. Фото - Eurosport

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Marca

Згідно з даними авторитетного видання Marca, цьогорічним тріумфатором стане бразильський вингер мадридського “Реала” Вінісіус Жуніор. Повідомляється, що 24-річний футболіст вже отримав підтвердження про свою перемогу.

Вінісіус мав неймовірний сезон у складі “королівського клубу”, здобувши Лігу чемпіонів, Ла Лігу та Суперкубок Іспанії. Його внесок у командні успіхи був вражаючим — 24 голи і 11 результативних передач у 39 матчах. Талант і працездатність бразильця підкорили не тільки шанувальників “Реала”, а й футбольну еліту, яка визнала його найкращим гравцем року.

Церемонія вручення нагороди відбудеться 28 жовтня в Парижі, де світові зірки зберуться на головну футбольну подію року. Серед інших номінантів — такі зірки, як Кіліан Мбаппе, Ерлінг Голланд та Джуд Беллінгем.

Цікаво, що цьогоріч до списку претендентів на “Золотий м’яч” потрапив і український футболіст — Артем Довбик, що стало першим таким досягненням для гравця з України з часів Андрія Шевченка. Талановитий форвард, який блискуче виступав за “Жирону” у минулому сезоні, став найкращим бомбардиром Ла Ліги, забивши 24 голи. Його перехід до італійської “Роми” лише підкріплює віру в те, що Довбик продовжить свій злет на найвищий рівень.

Крім того, український голкіпер мадридського “Реала” Андрій Лунін теж серед претендентів на нагороду Льва Яшина, що відзначає найкращих воротарів світу. Його потрапляння у топ-10 підкреслює значний прогрес і перспективи молодого українця.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Карло Анчелотті дав коментар щодо фізичного стану гравців “Реала”.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *